Zoeken?
Doorzoek de website:

Uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze experts.

Ardanta

Ardanta is onderdeel van ASR Nederland, een grote beursgenoteerde verzekeringsgroep. De verzekeraar biedt enkel natura uitvaartverzekeringen die op maat samen kunnen worden gesteld. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een eenvoudige, goedkopere uitvaart of juist een zeer complete uitvaart met luxe bloemen, een rouwdienst in de kerk, speciale volgauto’s en een rouwadvertentie in de krant.

Bereken uw premie

Wat vindt u van Ardanta?

Beoordeling premie
Beoordeling service

12 beoordelingen van Ardanta

 • Arco Schouwenburg

  Nog niet zo veel contact mee gehad. Dus vind ik er nog niet zoveel van.

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Wieringerwerf
 • L. Muntslag

  Komen eens per jaar checken of alles nog klopt. Wordt jaarlijks op de hoogte gehouden over hun winst. Ben niet veel kwijt voor het verzekeren van mijn gezin en mijn moeder.

  Premie
  Service
 • L. Muntslag

  Komen eens per jaar checken of alles nog klopt.

  Premie
  Service
 • Ben

  magere winstdeling

  Premie
  Service
 • Simon Engel

  De hoogte van de premie is schappelijk

  Premie
  Service
  Woonplaats
  amsterdam
 • Judith

  Vrije keus in geld- en naturaverzekering. Voor 8,66€ per maand ben ik verzekerd voor een geldbedrag van 4000 euro. Dan kunnen mijn nabestaanden het zelf uitvechten. Ik ben er dan toch niet meer! Ik ga er vanuit dat ze vanuit dat ze me respectvol onder de grond schoffelen. Alle poespas er om heen, zoals koffie leuten, bloemen en meer, mogen ze bij mij thuis doen, terwijl ik van boven af toekijk, kan ik ook nog mee genieten. Dus ja de naservice van Ardanta is dit geval niet echt van toepassing. Ze moeten wel de 4000 euro ophoesten, daar hebben mij nabestaanden recht op. Als ze het niet goed doen ga ik flink spoken!

  Premie
  Service
 • Albert

  Goed wordt op de hoogte gehouden van elke ontwikkeling

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Hilversum
 • robert gurowitsch

  jaren lang betrouwbaar

  Premie
  Service
  Woonplaats
  wanneperveen
 • A. Adema

  Mijn ervaring met deze uitvaartvereniging is uitstekend. Ten tijde dat ik de maatschappij nodig had is er adequaat gereageerd. Zonder poes pas alles keurig geregeld. Ook de nazorg was prima.

  Woonplaats
  Leeuwarden
 • Paula B.

  Zo’n jaar geleden overleed mijn vader. Het was toen erg prettig dat er een bedrijf voor ons klaarstond die de uitvaart kon regelen en financieren. Dit heeft me de nodige kopzorgen bespaart. De uitkering was behoorlijk: een ruime 7.000 euro, maar net niet genoeg om de gehele crematie te financieren. Dit vond ik geen probleem, want mijn vader heeft er nooit heel veel premie voor betaald.

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Sambeek
 • Hein

  Netjes hoor

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Naaldwijk
 • Hans

  Via een kennis werd ik op de hoogte gesteld van Ardanta. Duidelijke website en goede klantservice. Premie wel erg aan de hoge kant, maar dat komt natuurlijk door mijn leeftijd (63 jaar). Ik leef nog zeker 30 jaar dus vind dat de premie wel omlaag kan hoor.

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Gauw