Zoeken?
Doorzoek de website:

Uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze experts.

Klaverblad

Klaverblad is een Nederlandse, middelgrote verzekeraar van onder andere uitvaartverzekeringen, autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. De uitvaartverzekering is helder en simpel qua dekking: de verzekerde kiest zelf het verzekerde bedrag tussen de 3.000 en 20.000 euro waarbij het verzekerde bedrag stijgt met 2 procent per jaar tot de 80-jarige leeftijd. Bij overlijden keert de verzekeraar het verzekerde bedrag uit waarbij de nabestaanden zelf bepalen hoe zij invulling geven aan de uitvaart.

Bereken uw premie

Wat vindt u van Klaverblad?

Beoordeling premie
Beoordeling service

3 beoordelingen van Klaverblad

 • Frans

  Ze zijn wat duurder dan de rest maar ik wilde dat mijn kinderen geld kregen en niet de ‘service’ van de verzekeraar verplicht moesten afnemen.

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Laaghalerveen
 • Poppe

  Prima nononsense verzekeraar. Premie is best goed geprijsd, dacht ik. Vergeleken met de rest. Klantenservice was zeer uitgebreid in het beantwoorden van mijn vragen en namen echt de tijd. Top.

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Goor
 • Olaf

  Toen ik 18 werd hebben mijn ouders voor mij een uitvaartverzekering geregeld bij Klaverblad, hierdoor heb ik maandelijks een lage premie en ben ik toch goed verzekerd.

  Premie
  Service
  Woonplaats
  Sonnega