Yarden

Yarden is één van de grotere uitvaartverzekeraars in Nederland en kent zijn geschiedenis ruim 100 jaar geleden. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor het verzorgen van crematies en begrafenissen in Nederland. Met bijna 1 miljoen leden beschikt het bedrijf beschikt over een groot aantal uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in Nederland.

Yarden biedt een aantal verschillende soorten uitvaartverzekeringen, namelijk een kapitaalverzekering, een combinatieverzekering op maat en een natura sommenverzekering.

Bekijk de verzekeraar

Wat vindt u van Yarden

Uw e-mail blijft altijd privé.

Beoordeling premie
Beoordeling service

3 beoordelingen van Yarden

 • Harrie

  Erg tevreden

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Jochem

  Yarden is een prettige en flexibele uitvaartverzekeraar. Ik had weinig kennis over dit soort verzekeringen en het was daarom fijn om geholpen te worden door een medewerker met betrekking tot de verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Ik heb daardoor gekozen voor een kapitaalverzekering tegen een gunstige premie, dacht ik zo.

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Daan

  Mijn moeder is afgelopen zomer overleden en we zijn door Yarden goed geholpen. Het heeft de pijn van het verlies niet verlicht helaas maar ze hebben er wel voor gezorgd dat we het gezeur over geld niet hebben gehad.

  Bedankt Yarden!

  Beoordeling premie
  Beoordeling service