Yarden

Beoordelingen, klachten en ervaringen van Yarden.


Premie
8,5

Service
8,5

Contactgegevens

Hoofdkantoor:
Transistorstraat 10
1322 CE
Almere

Telefoonnummer:
Algemeen:
0800 – 1292
Overlijden melden:
0800 – 8192

Postadres:
Postbus 10118
1301 AC
Almere
klantenservice@yarden.nl


Yarden is één van de grotere uitvaartverzekeraars in Nederland en kent zijn geschiedenis ruim 100 jaar geleden. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor het verzorgen van crematies en begrafenissen in Nederland. Met bijna 1 miljoen leden beschikt het bedrijf over een groot aantal uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen in Nederland.

Yarden biedt een aantal verschillende soorten uitvaartverzekeringen, namelijk een kapitaalverzekering, een combinatieverzekering op maat en een natura sommenverzekering.

Veelgestelde vragen

Een opsomming van de meest gestelde vragen over uitvaartverzekeraar Yarden:

1) Tot welke leeftijd zijn kinderen gratis meeverzekerd?

Bij Yarden zijn kinderen tot en met 20 jaar gratis meeverzekerd. Zodra uw kind 21 jaar wordt, vervalt de dekking. U moet uw kind aanmelden bij Yarden. Hij/zij krijgt dan een eigen polis waarbij de waarde is gekoppeld aan het verzekerde bedrag van uw eigen uitvaartverzekering

2) Kan ik zelf mijn uitvaartverzorger kiezen?

Ja, u kunt altijd zelf een uitvaartverzorger kiezen. U krijgt wel 10 procent extra budget voor uw uitvaart als u de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg laat verzorgen. Op een bedrag van 8.000 euro dekking is dat 800 euro extra.

3) Kan ik mijn dekking wijzigen?

Ja, bij de meeste uitvaartverzekeringen van Yarden is het mogelijk om het verzekerde bedrag te verhogen of te verlagen. Bij een verhoging van de uitkering zult u dan wel opnieuw gezondheidsvragen moeten invullen.

4) Welke gezondheidsvragen zijn er bij de aanvraag van de uitvaartverzekering?

Yarden zal drie gezondheidsvragen aan uw stellen. Die zijn bedoeld voor alle verzekerden en meeverzekerde kinderen. De vragen gaan over uw medische achtergrond, bijvoorbeeld:

 • Of u in het verleden bent behandeld voor een hartinfarct, herseninfarct, TIA of hersenbloeding
 • Of u in de laatste jaren bent behandeld voor kanker, HIV, een psychiatrische ziekte of longaandoeningen?
 • Of u op een lijst staat voor een orgaantransplantatie of wanneer u deze al heeft ondergaan?
 • Of u bekend met een hart- of nieraandoening waarvoor een operatie nodig is/was?

328 beoordelingen

 • H Hermanna

  Heel slechte voorlichting.
  Uitvaart inmiddels door DELA geregeld (waar ook bij alles behalve de bloemen iets mis ging)vanwege de overname. Mijn moeder had 3 sommen polissen. Deze zijn door DELA overgenomen en is de crematie van betaald. Bij het regelen door de medewerker van DELA werd gezegd dat er nog een bedrag van €3100,= overbleef. Een deel hiervan werd nog gebruikt voor bloemen kaarten etc. Het restant werd uitgekeerd is gezegd. Nu blijkt dit bij navraag aan Yarden niet zo te zijn (heb gebeld want er kwam niks). Ik kan wel restant declareren voor bijvoorbeeld een herinnerings etentje.
  Dus alle premie voor niets betaald want restant gaat bij hen in de pot. Verdienen over de rug van een ander. Schandalig!!

  Premie:

  Service:

 • A Afra Bos Buur

  Alles keurig geregeld. Alleen maar een goede ervaring. Onze dank gaat speciaal uit naar Dick Meijer. Super fijne man, altijd bereikbaar.

  Premie:

  Service:

 • F Ferdi

  Iedereen die zegt dat het een goede verzekeraar is lult uit hun nek, de mensen komen er pas achter als je dood bent wat voor boeven het eigenlijk zijn. Letterlijk en figuurlijk over lijken!

  Premie:

  Service:

 • J Joke Lang

  YARDEN nee yarden…

  In eerste instantie, na het overlijden van mijn moeder ging alles goed.. Na de crematie moest alles berekend worden.. Mijn moeder had een pakket verzekering plus een hoge aanvullende verzekering zodat de kosten konden worden opgevangen… Nu kreeg ik de begroting een bleek dat er nog voldoende geld over was… Die kan ik besteden aan.. Ja aan wat me moeder is er niet meer… (1800,00) willen ze nu niet uitbetalen…. wat er over is… Me moeder heeft altijd betaald en miss wel meer dan het allemaal waard was. (maak niet ) Ik wil gewoon dat ze het restant bedrag uitkeren.. Lijkenpikkers zijn het…..

 • S Sophie

  goede organisatie in moeilijke tijden, regelen alles prima.

  Premie:

  Service:

 • J Jaap

  geen opmerkingen, prima verzekering

  Premie:

  Service:

 • R Rien

  een keer crematie meegemaakt van Yarden uitvaartzorg. alles was prima geregeld. ben er zelf ook verzekerd

  Premie:

  Service:

 • H H van den Berg

  De slechtste ooit. Bij overlijden van een zus in de nacht, gebeld om half tien met Yarden. “We kunnen u nu niet helpen, het is zo druk”, we zullen een terugbel-verzoek noteren…. Half twaalf weer gebeld: zelfde antwoord. Sorry we hebben het zo druk hier. We laten u terugbellen.
  Half drie in de middag: vindt u het goed dat we u terugbellen, het is nogal druk hier. Notabene alsof er honderden overleden zijn op 1 dag…. woedend meld ik dat al twee keer eerder is beloofd terug te bellen…….
  20 Februari: er wordt gebeld: Yarden. Of we u terug konden bellen….. De overledene is al begraven… jullie zijn de schandaligste begrafenisverzekering / uitvaartverzorging ooit. Geen woorden voor.

  Premie:

  Service:

 • D Dave

  keuzevrijheid en zelf bepalen waar het geld aan wordt besteed waardeer ik aan Yarden. ben niet op zoek naar zo’n dienstenpakket waar alles al voor mij bepaald is. ga zo door Yarden.

  Premie:

  Service:

 • J jan

  tevreden, geen problemen gehad. maandelijkse afschrijving

  Premie:

  Service:

 • W Willeke de Heus-Alting

  Wijzelf en onze zoon hebben bij Yarden een begrafenis polis.
  Ik kan me herinneren dat ik goede uitleg heb gekregen, over hoe we het wilde hebben wat de mogelijkheden waren enz.
  Aan hand van onze wensen hebben we gekozen voor een deelbare in geld uitkering.
  De ene helft wordt betaald, kist, bloemen, kaarten, thuis staan, de begrafenis ondernemer enz, en de andere helft zelf, zodat er een mooie steen, of speciale wensen die niet vergoed worden kunnen we dan doen.
  Zo hebben we zekerheid en wensen voor beiden kanten.
  Ook de service is goed, je wordt via de mail op de hoogte gehouden dat ze het gaan incasseren je bedrag, ze bellen op of alles na wens nog steeds is, anders mag je het altijd aanpassen je wensen en je bedrag.

  En 4 jaar terug hebben we met hun te maken gehad, met mijn schoonouders die binnen 4 maanden na mekaar overleden.
  Ik weet dat alles goed geregeld was door Yarden, en dat wetend hoe ze er mee omgaan ook met de nabestaande geeft mij rust, wanneer er wat met ons zou gebeuren.
  Want de deskundigheid van de medewerkers van Yarden is echt goed, zowel telefonisch als persoonlijk en dat is echt fijn.

  Ik geef als er over dit onderwerp wordt gepraat zeker aan dat ze bij Yarden goed behandeld worden en dat de verzekering echt niet duur is vergeleken bij andere verzekeraars.

  M.v.g Willeke de Heus-Alting

  Premie:

  Service:

 • R renee

  tevreden

  Premie:

  Service:

 • H Harold

  Degelijke verzekeraar met duidelijke voorwaarden. Voor zover ik weet een van de goedkoopste in Nederland voor een kapitaalverzekering.

  Premie:

  Service:

 • V Vera

  Goede verzekeraar met zeer prettige uitvaartverzorging

  Premie:

  Service:

 • B bart

  lage premie, snelle communicatie. gewoon geod

  Premie:

  Service:

 • H H kruitbosch

  Ik ben al jaren lid van Yarden. Toen ik me aanmeldde waren ze de enige die mij wilden verzekeren ivm diabetes. Dit was in 1984 of 1985 weet het niet precies meer. Ik heb nu alles mooi geregeld en ben zeer tevreden mocht je onverhoopt een vraag hebben krijg je gelijk antwoordt. Ik geef ze een dikke 10. Ook heb ik mijn dochter die nu 30 wordt aangemeld en zij op haar beurt heeft haar kinderen aangemeld. Dus 3 generaties al.

  Premie:

  Service:

 • J jose

  goede uitvaartverzorger en verzekeraar in een. bieden hierdoor scherpe tarieven aan. betaal al jaren nog geen tientje per maand voor m’n uitvaart verzekering. ga zo door!

  Premie:

  Service:

 • T Theo Bos

  Wat een ongelofelijke puinhoop ! Na alle negatieve berichten over Yarden besloten te stoppen met het inleggen van gelden. Zelf besloten om daarmee afscheid te nemen van de reeds betaalde penningen. Volgens de regels van Yarden zelf nog 1 maand betaald. Opgelost dachten we !
  Maar nee ! mail op mail want men wilde nog geld. steeds netjes retour mails gestuurd met uitleg onzerzijds en diverse keren gebeld. Uiteraard zouden we teruggebeld worden ….natuurlijk niet gebeurd. Blijven mailen ! Nu in gebreke gesteld.
  Kortom hebben veel geld betaald daar zelfstandig afscheid van genomen en toch blijft yarden ons lten onrechte lastig vallen vallen .

  Premie:

  Service:

 • L L.Witkamp

  Zijn al deze verzekeraars familie van Yarden mijn verzekering gedateerd van 1972 ik dacht alles goed verzekerd te hebben met mijn 73 jaar kan ik me bij verzekeren kosten€83,00 p/m.Nu ben ik nog voor maar €3.201,00 verzekerd Waar is mijn Pakket verzekering gebleven Yarden bedankt.

  Premie:

  Service:

 • A altelaar

  Onbetrouwbaar!
  Telefonisch contact: Gisteren na 31 minuten in de wacht. Uiteindelijk maar opgegeven.
  Antwoord apparaat zegt wel: “de wachttijd is momenteel langer dan U van ons gewend bent” Ik heb Yarden (gelukkig) nog nooit hoeven bellen en Yarden meent te weten wat ik van hun gewend ben?
  Yarden komt afspraken niet na! Afkooppolis die mijn moeder jaren geleden voor veel geld heeft gekocht probeert men nu onder uit te draaien door te zeggen dat het zo slecht met ze gaat. Destijds maakte Yarden prachtige reclames met foto’s van zorgeloze oude mensen die alles keurig geregeld hadden voor hun begrafenis door bij Yarden een veilige en gegarandeerde afkooppolis te kopen. Nu komen ze daar op terug en eisen ze bijbetaling.
  Dit is precies waarom de hele verzekeringswereld steeds in een kwaad daglicht wordt gesteld: mooie advertenties, ruime voorwaarden en veel zekerheid beloven . Gelukkig zijn niet alle verzekeraars onbetrouwbaar maar Yarden is dat aantoonbaar wel. Ik ga nu weer opnieuw bellen maar kies bij het keuzemenu nu voor “het afsluiten van een nieuwe verzekering” Denk dat ik dan wel snel geholpen word.

 • T T.Koopman

  Tijdens mijn zoektocht naar een uitvaartverzekering kwam ik uit bij Yarden omdat deze de goedkoopste premie aanbood. Heb een kapitaalpolis van 8.000 euro + evt. extra als ik de uitvaart door Yarden laat doen. Service van Yarden is gewoon prima. Goed geholpen door de telefoniste.

  Premie:

  Service:

 • A A. de Groot

  Een dieptrieste service. Telefonisch volstrekt onbereikbaar (1x na 21 minuten op de wachtlijn maar opgehangen, 2e poging van een week later na 45(!) minuten nog steeds geen telefonisch contact gehad. Wel aan klanten een brief sturen over de eenzijdige (voor de 2e keer!) wijziging van polisvoorwaarden en vervolgens letterlijk “niet thuis” geven als je meer informatie wilt hebben door niet bereikbaar te zijn. Mijn moeder (overleden in 2016) had een natura verzekering. Wij moesten voor een zeer bescheiden uitvaart (crematie) zelf nog € 2.200(!) bijbetalen. Mijn vader is inmiddels hoogbejaard, maar wij zijn voor hem direct maar geld opzij gaan zetten na het overlijden van mijn moeder. Mijn ouders hebben in 1964 het hele gezin via een natura-verzekering “ingekocht” en dan krijg je op je oude dag nog dit soort kosten voor je kiezen. Ronduit schandalig! Mij laten bijverzekeren bij Yarden? Nou, ik dacht het toch maar niet!

  Premie:

  Service:

 • F F.Schoppema

  Heeft tot op heden gedaan waar hen voor staan dus geen klachten.

  Premie:

  Service:

 • A Annet

  uitstekend!

  Premie:

  Service:

 • C Cornee

  Erg tevreden

  Premie:

  Service:

 • E Eelkje Wijga

  premie ging eerst omhoog. maar het was snel geregeld dat de voorwaarden van de vorige vezekering die overgenomen was door yarden.
  goede voorlichting.

  Premie:

  Service:

 • S Sophie Olivieira

  hebben er nog geen beroep op hoeven doen dus over de afwikkeling kan ik niets zeggen. de service nu en de premie vind ik prima,

  Premie:

  Service:

 • D de Vries

  goede verzekeraar met een prijs die betaalbaar is

  Premie:

  Service:

 • A alex h

  Voorlopig heb ik hem gelukkig nog niet nodig gehad en betaal ik vooralsnog alleen de premie.

  Ik hoop tegen de tijd dat ik hem nodig heb de service perfect zal zijn.

  Premie:

  Service:

 • L Leo Paans

  betrouwbaar en goede service

  Premie:

  Service:

 • B Bianca de Wit

  Ik vind Yarden een redelijke verzekeraar, ik vond wel dat ze erg onduidelijke voorwaarden hadden.

  Premie:

  Service:

 • W wim baarslag

  heb er weinig mee van doen, alleen betalen .

  Premie:

  Service:

 • N natascha

  Na het overlijden van mijn vader zijn we heel goed geholpen door de medewerkers van Yarden. Ze wisten heel goed waar wij behoefte aan hadden. Super

  Premie:

  Service:

 • B Bas Kwint

  prima correcte afhandeling bij vragen

  Premie:

  Service:

 • J Jeffrey Scholte

  Heb de verzekering een jaar maar ben tevreden.

  Premie:

  Service:

 • L Laurien Torbiak-Raatjes

  Vriendelijke, klantgerichte service
  goede prijs-kwaliteit verhouding
  goede bereikbaarheid
  voldoet aan onze wensen

  Premie:

  Service:

 • A Anne Marie Melenhorst

  prima service, blij mee.

  Premie:

  Service:

 • G Gerard

  Betaalbaar en duidelijke voorwaarde

  Premie:

  Service:

 • R R.R.Zijlemaker

  Vind deze uitvaartverzekeraar de beste van alle verzekeraars met de beste dekking.

  Premie:

  Service:

 • A Anna

  Vlot geregeld, prima premie. Nog niks aan de hand gehad waarvoor ik contact op moet nemen, dus kan het niet volledig beoordelen.

  Premie:

  Service:

 • C Christel

  Niet duur, praktisch. Past precies bij mij.

  Premie:

  Service:

 • H harm

  gaat wel beetje vreemd maar dat ben ik zelf ook

  Premie:

 • J JPHW VOGELS

  Zeer goed en betrouwbaar

  Premie:

  Service:

 • H Hans Willemsen

  Heb het nog niet nodig gehad en hoop dat het nog wel even duurt

  Premie:

  Service:

 • J Jan

  een prettige verzekering die een hoop zorgen uit handen neemt bij een overlijden

  Premie:

  Service:

 • C Cokkie Corne

  Komt betrouwbaar over

  Premie:

  Service:

 • M mia

  heel goed

  Premie:

  Service:

 • A arnold van spengen

  een goede premie,prima communicatie

  Premie:

  Service:

 • J J.de Graaf

  Die is wel goed

  Premie:

  Service:

 • P Postma

  Top super goed.

  Premie:

  Service:

 • K Kees Nijhuis

  geeft veel praktische informatie en snapt na jaren dat we klant zijn i.p.v. premiebetaler

  Premie:

  Service:

 • M m.van Blanken

  Goede service dik tevreden

  Premie:

  Service:

 • E E.W.A. Rebergen

  Prima verzekeraar, uitvaart geregeld via Yarden in de familie mee gemaakt, wat mij heeft doen besluiten om naar Yarden over te stappen.

  Premie:

  Service:

 • W william kuypers

  super netjes en wordt super behandeld

  Premie:

  Service:

 • M Marco de Jonge

  goed geregeld !

  Premie:

  Service:

 • E Elfrieda

  uitermate behulpzaam bij mijn vragen

  Premie:

  Service:

 • J Jo

  Meelevende en meedenkende uitvaartverzekeraar

  Premie:

  Service:

 • I Irene

  Duidelijk informatie, ik weet waar ik aan toe ben.

  Premie:

  Service:

 • T Tina

  Goeie en goedkope verzekering

  Premie:

  Service:

 • S suzan

  goed en bij uitvaartbijeenkomsten zeer accuraat

  Premie:

  Service:

 • J J.ter Horst

  Prima heb er goede ervaring mee

  Premie:

  Service:

 • J johnny

  Tot nu toe uitstekend
  maarja heb hen ook nog niet nodig gelukkig

  Premie:

  Service:

 • H Harry Serfhos

  Is zeer goed in de begeleiding van de uitvaart en alles wat daar bij komt kijken, Bij de uitvaart van mijn moeder heb ik als zeer goed ervaren in de besloten kring. Dit had ik nog nooit meegemaakt op deze manier.

  Premie:

  Service:

 • G gerie

  Ben er lid van geworden omdat ze me aanspraken maar ze hebben de boel zo verandert dat ze er zoveel geld aan verdienen.
  Aan de premie die je betaald hebt gaan ze je einde regelen en het geld wat overblijft verdwijnt in hun zak..

  Premie:

  Service:

 • A agmhoek

  uitgebreide service, meelevend, tot in de puntjes geregeld, goede adviezen.

  Premie:

  Service:

 • L Leon

  Uitstekend en ze houden je altijd op de hoogte en informeren je over van alles. Geweldig en ga zo door…..

  Premie:

  Service:

 • F F. Jansen

  Prima verzekering, bij vragen word je fijn geholpen.

  Premie:

  Service:

 • A a g bindels

  een prima verzekeraar de premie hangt natuurlijk af van je wensen

  Premie:

  Service:

 • H H.Pieters

  ik heb er nog niet zelf mee te maken gehad, maar tot nu toe gaat het heel prettig

  Premie:

  Service:

 • N Nita

  We hebben tot nu toe gelukkig geen gebruik hoeven maken dus kunnen wij alleen de afsluitservice beoordelen en die was zeer goed.

  Premie:

  Service:

 • M maartin Jager

  Dit vind ik een erg goede uitvaar verzekering. Yarden staat altijd klaar als het moet, en wordt erg goed geholpen.

  Premie:

  Service:

 • E eline

  ik ben zeer tevreden over Yarden het is betaalbaar en je kan het per jaar betalen ik hoop het voorlopig nog niet te hoeven gebruiken maar ik weet dat alles goed geregeld is dat vind ik een er fijne gedachte

  Premie:

  Service:

 • C Carlo

  Prima verzekering

  Premie:

  Service:

 • A Aggie

  Yarden heeft een fijne benadering bij het afsluiten van hun begrafenisverzekering.
  Ook hebben ze een goed boekje waarin je al je wensen kenbaar kunt maken en waarmee ze na je overlijden rekening zullen houden.
  Dat vind ik erg prettig

  Premie:

  Service:

 • K Krijgsman

  goede service en goed bereikbaar

  Premie:

  Service:

 • J j. van der Kooi

  gaat met de tijd mee, er kan veel regelt worden voor weinig geld, online te regelen. Wordt op de hoogte gehouden door nieuwsblad.

  Premie:

  Service:

 • K KeesGorter

  Alles netjes geregeld.
  Hoop hem nog een lange tijd niet nodig te hebben
  Wel een fijn gevoel dat het goed komt.

  Premie:

  Service:

 • P Peter

  goed geen problemen mee en een prettige premie

  Premie:

  Service:

 • C Christine Kamp

  Gewoon goed

  Premie:

  Service:

 • B Bas

  Yarden is een verzekeraar die de wensen van een persoon hoog in het vaandel heeft staan en daar een zo goed mogelijke verzekering voor zullen bieden. Persoonlijke advies en ondersteuning, ze nemen je zaken uit handen in een moeilijke periode om het naasten makkelijker te maken. Een uitvaartverzekering bij Yarden is overzichtelijk en transparant waardoor je niet wordt verrast door nare kosten en dergelijke achteraf.
  Hierdoor kan je het leven mooi afsluiten.

  Premie:

  Service:

 • R Ramon Otto

  Goede ervaring nog niet maar wel met de getoonde service en in het ondersteunen in de keuze van wat bij ons en mij past

  Premie:

  Service:

 • E Erika Riet

  Ik ben super tevreden met Yarden.
  Afgelopen jaar is mijn schoonmoeder overleden en die zat ook bij Yarden, Alles was perfect geregeld. Muziek kon geregeld worden via Yarden zelf, heb je geen omkijken naar. De dame die wij hadden was ook zeer vriendelijk. Kwam je ergens zelf niet uit kon je haar weer bellen, ze bleef altijd vriendelijk. Het is best een uitzoekerij geweest, want de oudere mensen zijn bij verschillende instanties verzekerd, dat werd allemaal netjes uitgezocht. Niks anders dan lof. En dat wil ik ook graag voor mijn kinderen als ik kom te overlijden dat het makkelijk gemaakt wordt voor ze.

  Premie:

  Service:

 • N Nicole

  Prima verzekeraar, houd je wel weinig op de hoogte als klant qua veranderingen enz.

  Premie:

  Service:

 • H H.Breith

  zeer betrokken

  Premie:

  Service:

 • B bram veenendaal

  prima geregeld met de uitvaart van mijn moeder,hoefde niets te doen,alles was prima geregeld door de mensen van Yarden.geen omkijken naar,

  Premie:

  Service:

 • J jam

  zeer attent

  Premie:

  Service:

 • A Andreea Candea-Muntean

  De premie heb ik zelf wat hoger gekozen, om het in kortere tijd af te betalen, echter is hij bijzonder laag en is de dekking bijzonder goed. Wat ook fijn is bij Yarden is dat er een inflatiecorrectie is en dat je nabestaanden standaard 10% extra te besteden hebben bovenop de inleg waarvoor je verzekerd bent. Dat geeft het gevoel dat je voldoende nalaat en niemand financieel belast.

  Premie:

  Service:

 • J j. nicolai

  ik denk dat het wel goed geregeld is, betaal nu alleen de premie, hoe het is als je ze nodig hebt en hoe het dan loopt is nog de vraag natuurlijk, maar ik denk dat het wel goed zit

  Premie:

  Service:

 • K karin

  nog niet zelf mee te maken gehad, wat ik bij anderen heb gezien was netjes geregeld.

  Premie:

  Service:

 • R Ruud Bremer

  Prima verzekering

  Premie:

  Service:

 • L Luis

  Krijg 1 keer in de drie maanden een blad en dat is alles. de premie wordt automatisch afgeschreven, dus geen problemen.

  Premie:

  Service:

 • Y Y van Ommen

  Prima verzekering houd je goed op de hoogte met de ontwikkelingen

  Premie:

  Service:

 • P Peter

  Gaat redelijk

  Premie:

  Service:

 • J Jans Huizing

  Geen mening. Ik ga ervan uit dat het goed zit.

  Premie:

  Service:

 • A A.M.

  die is erg goed, veel oog voor de mens, niet zo massaal

  Premie:

  Service:

 • M m. haak

  op dit moment positief.
  ik weet allen niet wat er gedaan wordt als ik kom te overlijden.
  daar kan ik geen antwoord op geven.
  ik wil niet worden begraven maar worden gecremeerd.

  en ook niet wat de beoordeling moet zijn. dat moet ik laten doen door de familie die ik dan achterlaat.

  Premie:

  Service:

 • B boterhoek

  duidelijke site, je kunt vrij kiezen wat voor een verzekering je wilt, alles wordt duidelijk aangegeven

  Premie:

  Service:

 • B Bob

  Gewoon uitstekend. Van A tot Z. In 2018 gebruik moeten maken van hun diensten.

  Premie:

  Service:

 • M Maaike

  Duidelijk in de correspondentie

  Premie:

  Service:

 • L Leizl Cranendonk

  Goede reclame en een goede verzekering met een lage premie

  Premie:

  Service:

 • A Annelies

  In 2017 is mijn man overleden en alles werd op een heel prettige wijze afgehandeld. Zij denken met je mee maar betuttelen niet. Zij geven je alle ruimte om de uitvaart zo te doen als de wens van de overledene/familie was. Ikzelf heb ook een Yarden uitvaart verzekering en zou geen andere willen.

  Premie:

  Service:

 • A A.M.Bouwhuis-Funcke

  Zeer betrokken en behulpzaam.
  Ze luisteren echt naar je wensen en geven je de ruimte om het op je eigen manier te doen.
  Ze hebben hele mooie rouwkamers waar je dag en nacht terecht kunt,wat erg prettig is.
  Ze staan echt voor je klaar en helpen je overal mee.
  Ik kan Yarden iedereen aanbevelen.

  Premie:

  Service:

 • J Jacqueline

  Heel veel persoonlijke extra’s: van het spontaan specialer maken van de rouwadvertentie tot een gezamenlijke afscheidsdienst voor nabestaanden aan het einde van het jaar van overlijden.

  Premie:

  Service:

 • A Anco van Raalte

  Onpersoonlijk, ze zijn alleen geinteresseerd in winst maken.

  Premie:

  Service:

 • S S Perlacia

  Ben er zeer tevreden over

  Premie:

  Service:

 • J Jensen

  Niet te prijzig voor t geen wat je krijgen zal.

  Premie:

  Service:

 • J Jeanet Tap

  Ik ben zo netjes en gevoelvol geholpen, toen mijn moeder ( mijn enige familie nog) overleed. Ik moest alles zelf regelen en dat wilde ik ook, maar twijfelde erg eraan of ik het ook kon. Ik ben zo goed begeleid en zo netjes behandeld. En ja ik heb het ook zelf kunnen doen allemaal. Met ondersteuning en tips van de medewerkers van Yarden. Zo fijn om een ‘prettige’ herinnering te hebben aan die vervelende dag .

  Premie:

  Service:

 • R Rob Vulker

  Prima verzekeraar.

  Premie:

  Service:

 • T Thea Boonstra

  Goede uitvaartverzekeraar die er is voor de klant.

  Premie:

  Service:

 • P P zuidema

  Fijne verzekering.
  Duidelijke uitleg bij vragen.
  Concrete en persoonlijke hulp bij uitvaart.
  Grote keuze mogelijkheid mbt verzekeringen.
  Ook als het aankomt op de uitvaart zelf is er veel mogelijk qua keuzes.
  Je kan echt een persoonlijk en liefdevolle uitvaart samenstellen.
  (helaas) al meerdere keren gebruik moeten maken van de verzekeringen van yarden (voor familieleden oa) en ik heb niks dan lof voor de medewerkers en tussenpersonen.

  Premie:

  Service:

 • S sjerk

  De verzekering is goed en dekkend. Ze zijn heel klantvriendelijk. Een aanpassing of stopzetting van een polis doet men niet moeilijk over. Er wordt goed mee gedacht over de situatie.

  Premie:

  Service:

 • W wanrooy

  Ik heb niet echt contact met ze ,het enige is wel dat ze erg duur zijn ,ik betaal voor mij en me zoontje van 15 jaar bijna 24,00 per maand ,dus als het ergens anders goedkoper is en dan wel voor dezelfde uitvaart van 8000 euro dan stap ik over .

  Premie:

  Service:

 • A Anne-Marie Kapitein

  Deze heb ik uitgekozen vanwege de keuzevrijheid. Ik weet nog niet wat ik later wil en dan is het fijn als ik mijn wensen nog kan uitstellen.

  Premie:

  Service:

 • P P.Guuking

  Prima verzekering, voldoet aan al mijn wensen voor de uitvaart

  Premie:

  Service:

 • S Shirley bakker

  Goedkoop per maand. Verder heb ik er nog geen gebruik van hoeven te maken gelukkig, haha. Betaal elke maand en dat is het. Maar ik weet zeker dat ik met elke vraag kan bellen en een duidelijk antwoord krijg.

  Premie:

  Service:

 • L last

  we hebben goede ervaringen met ze

  Premie:

  Service:

 • H Hamster-007

  Wat valt er te beoordelen? Ik ben nog niet dood toch?

 • R Radjindre Kumar Jhoelloer.

  Ik vind de uitvaartverzekering heel goed en goedkoop en die geeft je ook eens een welkomst korting.

  Premie:

  Service:

 • N Nobis

  Alles perfect

  Premie:

 • P P. van Bakel

  Ben er bij verzekerd geweest. Ben toen gescheiden. Heb ik gebeld dat er wat dingen veranderd moesten worden. Zouden ze regelen en vervolgens hoor je niks meer, hoef je ook geen premie meer te betalen en laten ze ook niet weten of de verzekering nog loopt of beeindigd is.
  Rare gang van zaken. En als je erover belt weten ze niks. Ben nu bij mijn bank verzekerd, weet ik tenminste zeker dat het goed gaat en er straks een potje is als ik er niet meer ben.

  Premie:

  Service:

 • W Wilfred Volkers

  Overzichtelijk en duidelijk ,zijn goed bereikbaar voor vragen e.d.

  Premie:

  Service:

 • A Anita

  Niet fijn zijn er op uit om je een zo’n hoog mogelijke rekening te presenteren en maken misbruik van je kwetsbare situatie waarin je verkeerd als er een familielid is overleden. Geven geen bedenktijd en als we niet zomaar waren overgenomen door Yarden waren we nu nog verzekerd bij een andere verzekering.

  Premie:

  Service:

 • R Roelof

  Combi verzekeren en uitvaart leiden, is een slechte combi en zorgt onjuiste verwachtingen.

  Premie:

  Service:

 • I I.Schutte

  Qua uitvaart gelukkig nog geen ervaring maar qua voorlichting over uitvaart en premie zeer tevreden. Ook de telefonische service is goed.

  Premie:

  Service:

 • E Eddy

  gewoon goed in een slechte periode

  Premie:

  Service:

 • H honderd

  Heel goed en persoonsgericht..zeer netjes en zorgzaam ook naar de nabestaanden toe

  Premie:

  Service:

 • A Annet

  al sinds m’n 18de verzekerd bij Yarden. tussentijds aanpassen is geen probleem, behulpzaam en premie zit op enkele euro’s de maand.

  Premie:

  Service:

 • T ton

  prima

  Premie:

  Service:

 • K Koekebakker

  Duur

  Premie:

  Service:

 • A Anuschka

  Hele goeie verzekeraar

  Premie:

  Service:

 • C Conne Latuny

  Top.

  Premie:

  Service:

 • S Sjouwke Nube

  Prima, ik heb ze nog nooit nodig gehad, haha, maar ik ben er tot nu toe tevreden over. Naast deze uitvaartverzekering ben ik ook lid van een begrafenisvereniging, dus mijn dekking is goed.

  Premie:

  Service:

 • R Ralf van reem

  Prima

  Premie:

  Service:

 • B B.Lammers

  Heel goed!
  Ze kijken echt naar jouw wil en wensen.

  Premie:

  Service:

 • R Renate

  goed

  Premie:

  Service:

 • A Anne Marie Melenhorst

  Goede service, duidelijk en helder

  Premie:

  Service:

 • S S.Brouwer

  Redelijke premie, tenzij je zoals mijn man later lid wordt en flink meer premie betaalt. Service mbt vragen die ik af en toe had is goed met antwoorden waarover ik tevreden was.

  Premie:

  Service:

 • P Paula

  Ik ben niet zo blij dat ik bij Yarden ben verzekerd. Zou liever Monuta, omdat ik daar na ovrlijden van mijn schoonmoeder vel betere service van heb mee gemaakt

  Premie:

  Service:

 • J Jan Kootstra

  Prima. Ga er vanuit dat het goed is.

  Premie:

  Service:

 • C Cees Molenaar

  Hoor ik nooit wat van en ik weet niet eens waarvoor ik betaal en als ik correspondeer krijg ik een vaag antwoord

  Premie:

  Service:

 • G Gertiena Michaëlis

  Tja wat vind ik ervan, dat is lastig want ik heb gelukkig nog nooit gebruik van hoeven maken. Ik betaald wel mijn premie want dat vind ik belangerijk.
  Heb nooit contact met ze dus kan er weinig over zeggen.

  Premie:

  Service:

 • A AH.Boumeester

  Goed en de prijs is ok.

  Premie:

  Service:

 • R R. de Boer

  Goed

  Premie:

  Service:

 • E Evgeniia Litvinova

  Premie is prima. Alles duidelijk.

  Premie:

  Service:

 • E Eskes

  Uitmuntend geschikt voor een op maat uitgevoerde uitvaart.

  Premie:

  Service:

 • A Andre

  Erg goed. Tussentijds heb ik deze verzekering aangepast tegen een redelijke premie, zodat mijn nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan.

  Premie:

  Service:

 • L L.langeweg

  Prima goede service m.n partner zit bij yarden als verzekerde

  Premie:

  Service:

 • A Arno van Essen

  Prima!

  Premie:

  Service:

 • H harm

  Beetje apart maar kan er mee leven

  Premie:

  Service:

 • M marnus haak

  Ik hoop er lange tijd niets mee te maken hebben maar ik denk als het nodig is dar het helemaal goed komt.
  Dus met andere woorden ik leef nog en mijn vrouw ook.
  Dus dan valt er weinig te beoordelen.
  Maar tot op heden ben ik tevreden.

  Premie:

  Service:

 • K Kp

  Op papier ziet het er goed uit.
  Een uitvaartverzekeraar zelf echt goed beoordelen is lastig.
  Ze hebben voor zover ik weet geen internet in het hiernamaals.

  Premie:

  Service:

 • C C opperman

  Een goede verzekering met goed en duidelijk personeel.

  Premie:

  Service:

 • E Elfrieda

  Als ik evt, vragen heb wordt zeer netjes behandeld daarbij er wordt tijd voor je genomen

  Premie:

  Service:

 • B Bas

  De klantenservice van Yarden hebben me netjes geholpen met de vraag die ik had. Voor de rest heb ik nog geen ervaring met deze verzekeraar.

  Premie:

  Service:

 • R Rene

  Bij Yarden kan ik m’n uitvaartwensen aanpassen wanneer ik wil. Dat vind ik erg fijn aan ze, en ook de premie is goed betaalbaar.

  Premie:

  Service:

 • M Mila

  2 jaar geleden een uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden. Nog geen gebruik van gemaakt gelukkig… Maar de premie is prima voor de dekking die krijg tijdens mijn uitvaart.

  Premie:

  Service:

 • A A. Schouten

  De service-beoordeling is op basis van ervaring met andere overledenen. Ik heb ze zelf nog niet nodig gehad. Ik heb voor Yarden gekozen vanwege de hoogte van de premie, de looptijd van de premie (30 jaar en niet tot mijn dood zoals bij veel bedrijven), de mogelijkheid tot vastleggen eigen wensen en het alles kunnen laten regelen door Yarden, zodat de familie in alle rust kan rouwen. En ze zitten in de buurt zodat mijn nabestaanden niet al te ver hoeven te reizen. Als het zover is kan ik met een gerust hart mijn ogen sluiten en erop vertrouwen dat mijn crematie zonder al te veel stress voor mijn nabestaanden zal verlopen.

  Premie:

  Service:

 • V Van Den Berg

  De mensen doen hun best de dag van de crematie zo goed als het mogelijk is te laten verlopen. Er gaat wel eens wat verkeerd door miscommunicatie. Er wordt dan snel gehandeld , maar juist in dit werk is dit niet wenselijk.

  Premie:

  Service:

 • M Miriam

  Prima prijs-kwaliteitverhouding

  Premie:

  Service:

 • V van tongeren

  Ik ben er al een tijdje nu qua prijs zijn ze redelijk niet te duur en niet te goedkoop!

 • A Amy

  Er word tijd voor mij en mijn wensen genomen, de premie is laag in verhouding met ander verzekeringsmaatschappijen en Yarden is goed bereikbaar.

  Premie:

  Service:

 • J Jesse

  Erg goed. Sociaal.

  Premie:

  Service:

 • G gerry

  Een uitstekende uitvaart verzekering, ze komen bij je aan huis om de laatste wensen te bespreken, je krijgt nadien alles via de mail, wat het dan gaat kosten, en je kan als je wilt het ook nog veranderen. Yarden verdient bij mij een dikke tien plus

  Premie:

  Service:

 • L L.Verwijst

  We hebben hier via een tussenpersoon een verzekering afgesloten, maar deze persoon had ons helemaal verkeerd ingelicht. Heb hierover pas na 2 jaar contact over gehad met Yarden die wel zo eerlijk was dat we in een verkoperstrucje waren getrapt, maar kon 2 dingen doen, of stoppen bij hun maar dan hadden wij 2 jaar voor niets de premie weggegooid, of gewoon doorgaan.
  Dus zou iedereen aanraden NOOIT via een derde zgn. verkooptruc deze verzekering af te sluiten, maar rechtstreeks via Yarden zelf.

  Premie:

  Service:

 • Y yalcin

  Goede reclame altijd, op TV en in de kranten, bij dit soort verzekeringen denk ik altijd het eerst aan Yarden

  Premie:

  Service:

 • M Marijke De Boer

  Prima verzekering !
  Overzetten van oude verzekering naar hun kost alleen wel heel veel tijd maar is als het goed is inmiddels geregeld.
  Zelf was ik er al verzekerd met de kinderen en nu is mijn man er bij gekomen verder altijd heel netjes en vriendelijk aan de telefoon.

  Premie:

  Service:

 • A A vd Haar

  Goed verzekeringen, kunnen goed aangepast aan jouw wensen.

  Premie:

  Service:

 • E Eelkje Wijga

  Goede verzekering mits oude voorwaarden gelden. Denkt ook mee bij het regelen van de uitvaart.

  Premie:

  Service:

 • H Huub Werst

  Top verzekeraar, bij de uitvaart van mijn moeder was alles in de puntjes geregeld. Alle dagen dat mijn moeder opgebaard was, was er altijd iemand aanwezig die een luisterd oor had en je de kracht gaf om dit moeilijke en toch mooie en dankbare moment te kunnen ondergaan. Ik ben Yarden daar zo dankbaar voor

  Premie:

  Service:

 • W Wim Schutgens

  Tot nu toe- ik heb me nog niet laten begraven, want ik ben nog gezond- ben ik tevreden. Er is een periode geweest dat we onheilspellende berichten over een naderend einde van Yarden als gerucht hoorden. Als ik het goed begrijp is Yarden nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. De keuzes die je kunt maken zijn uitgebreid en goed.

 • V verwoerd

  Zeer matig

  Premie:

  Service:

 • J J.Burger

  Het is een goede uitvaart verzekering verstaan hun vak. Helpen met vervoer middelen op plaats van lokatie als je slecht ter been bent. Hebben echt oog voor elk detail van wat jij wenst. Een goede uitvaart verzekering.

  Premie:

  Service:

 • S SL Yiu

  Goede service, luistert naar de wensen.

  Premie:

  Service:

 • V vermeer

  Een heel net bedrijf goede verzorging voor tijdens en na de crematie

  Premie:

  Service:

 • H Henny Ebbinge

  Goed

  Premie:

  Service:

 • M Miralda van den Berg

  Goede begeleiding

  Premie:

  Service:

 • A AvanDragt

  Heel goed en een prima servive

  Premie:

  Service:

 • V van Dragt

  Heel goed en prima service.

  Premie:

  Service:

 • G georg

  Is prettig, discreet en flexibel.
  Bedankt Yarden

 • F F. Dogger

  Prima uitvaart verzekering.

  Premie:

  Service:

 • P Peter den Boer

  Goede tarieven en overzichtelijke polisvoorwaarden. Betalingsgemak en een goede customerservice

  Premie:

  Service:

 • E Eric G.J. Steenvoorden

  Een zeer goede uitverzekering die ook om beoordeling heeft gevraagd
  en dat het zeer goed ging

  Premie:

  Service:

 • A Anne-Marie

  Duidelijk, heldere polisvoorwaarden, altijd bereikbaar.

  Premie:

  Service:

 • A Alice Hovestadt Cornelissen

  Geweldig ! Bij het overlijden van mijn man hebben ze vol liefde en warmte alles fantastisch geregeld in een bewonderenswaardige stijl en vol medeleven voor mij en de kinderen en ook de nazorg was attent vol !

 • M Mariette

  Goede service bij overlijden ouders

  Premie:

  Service:

 • M Mariette de neve

  Prima

  Premie:

  Service:

 • S S Feringa

  Een prima verzekering, ik hoop dat ze mij later ook een waardig afscheid kunnen bezorgen en niet de familie met zorgen opzadelen.

  Premie:

  Service:

 • R ruud

  verzekeraars zijn allemaal oplichters maar je komt er niet onderuit.

  Premie:

  Service:

 • Y Ytje van der Weij

  Mijn ouders hebben een verzekering bij Yarden. Twee jaar geleden is mijn vader overleden. Yarden heeft alles perfect afgehandeld. We hoefden zelf niets te regelen en er werd aan alles gedacht. Goede uitvaartverzorging

  Premie:

  Service:

 • G G Tegelaar

  Goede service, prompte beantwoording vragen, goede dekking

  Premie:

  Service:

 • H h. oosterhuis

  Alles goed geregeld

  Premie:

  Service:

 • J jhf verhoogh

  Zeer goede ervaringen

  Premie:

  Service:

 • L liesbeth boterhoek

  Makkelijk een verzekering af te sluiten, vaak bericht over de verzekering

  Premie:

  Service:

 • T thea

  Al jaren tot volle tevredenheid verzekerd bij Yarden. En bij vragen kun je altijd bellen en nemen ze de tijd je vragen goed te beantwoorden. Ook ervaringen met intussen overleden familie leden die hier verzekerd waren en dat alles echt tot in de puntjes toe geregeld werd door Yarden.

  Premie:

  Service:

 • J J. de Waal

  Slecht contact met de klantenservice.

  Premie:

  Service:

 • P p overgaauw-quellhorst

  Tijdens mijn mans ziekte stelden wij samen de uitvaart op. De kaart, tekst en muziek zijn door een medewerker opgenomen maar die had niet de mogelijkheid om in het online programma te gaan. Ik moest dus op dat moment weer alles opnieuw uitzoeken en beslissen terwijl net mijn man thuis euthanasie had gehad.

  Premie:

  Service:

 • D daphne

  Goed. Ze sturen alleen heel snel een betalingsherinnering.

  Premie:

  Service:

 • N Nico Cranendonk

  Nog geen idee

  Premie:

  Service:

 • R Rick

  In 1 woord; geweldig! Sluit exact op mijn behoefte aan! Maatwerk & een echte aanrader!

  Premie:

  Service:

 • J john berkhout

  Een goede verzekering voor je uitvaart

  Premie:

  Service:

 • R Ricky Bouwens

  Ben ik goed door geholpen

  Premie:

  Service:

 • U Ursula Tres

  ik betaal netjes mijn premie dat is alles

  Premie:

  Service:

 • S Sandra

  Ik zou nog niet een volledige review kunnen geven toch?
  Geboren: **-**-19** Gestorven: Nog niet

  Premie:

  Service:

 • N N van Driel

  Prima verzekeraar voor een nette prijs.

  Premie:

  Service:

 • I Ivo Berkhout

  Professioneel, empatisch, meedenkend, goede service, snelle afwikkeling, vriendelijke medewerkers, goede prijs-kwaliteit-verhouding.

  Premie:

  Service:

 • A anne van zundert

  Zeer goede verzekering en geweldige begeleiding op het moment dat je ze nodig hebt. Zeer professioneel. Ruime keuze van mogelijkheden

  Premie:

  Service:

 • A Annelies

  De uitvaart wordt perfect geregeld. Ze laten de keuze aan jezelf maar adviseren wel als je iets niet zeker weet.

  Premie:

  Service:

 • D Daub

  Redelijk

  Premie:

  Service:

 • D Daniëla

  Prima verzekeraar met heldere voorwaarden en prima prijs

  Premie:

  Service:

 • E Emmie Honderd

  Heel goed in alles

  Premie:

  Service:

 • J J Steenbergen

  Uitvaart ouders prima geregeld

  Premie:

  Service:

 • A A.E.van Donselaar-Gort

  Biedt complete en efficiente service, maar qua tarief is het wel een kostbare service.

  Premie:

  Service:

 • T TOON Hoogewoonink

  Mijn schoonmoeder is in februari overleden en we zijn door Yarden goed geholpen. Het heeft de pijn van het verlies niet verlicht helaas maar ze hebben er wel voor gezorgd dat we het gezeur over geld niet hebben gehad.en een goede begeleiding..

  Premie:

  Service:

 • R Ronald

  Niet onderscheidend van andere maatschappijen.

  Premie:

  Service:

 • R Ralf

  Gewoon goed

  Premie:

  Service:

 • J Japio

  Goede prijs

  Premie:

  Service:

 • A Anita Hofstee

  Gelukkig nog geen gebruik van te hoeven maken

  Premie:

  Service:

 • B B. Kaaij

  Een hele nette uitvaartverzorger

  Premie:

  Service:

 • J Johan de Graaf

  Een prima verzekering, ik hoop dat ze mij later ook een waardig afscheid kunnen bezorgen en niet de familie met zorgen opzadelen.

  Premie:

  Service:

 • R R.Lips

  Geeft goede informatie via tijdschrift

  Premie:

  Service:

 • A A.

  Prima

  Premie:

  Service:

 • A Arnold Schniedewind

  zwak en erg slordig met afhandeling

  Premie:

  Service:

 • M Martin

  Helder en duidelijk

  Premie:

  Service:

 • F F. Dogger

  Een zeer betrouwbare verzekering

  Premie:

  Service:

 • M Mariëlle van de Wiel

  Goedkoop in premie en altijd op tijd met informatie over alles mbt uitvaart en dergelijke

  Premie:

  Service:

 • A alexandra

  Alles prima geregeld

  Premie:

  Service:

 • A A.van Santen

  Gewoon de beste

  Premie:

  Service:

 • L L Douna

  Goede verzekeraar en goede persoonlijke service

  Premie:

  Service:

 • S S.goppel

  Ben tevreden

  Premie:

  Service:

 • V van Hal

  Betrouwbaar , accuraat , betrokken.

  Premie:

  Service:

 • M Mike

  Het is een keurige verzekeraar, met een fatsoenlijke premie.

  Premie:

  Service:

 • B bram veenendaal

  Prima, geen problemen mee

  Premie:

  Service:

 • R ronny

  Goed

  Premie:

  Service:

 • A Avis Viveen

  Goede ervaringen mee

  Premie:

  Service:

 • A Anita

  Is een goede verzekering die ook goedkoop is

  Premie:

  Service:

 • E erika

  Ik ben heel blij met deze verzekering. Als je komt te overlijden wordt alles door hun geregeld. Ik heb ook een notitieblad erbij gekregen waarop ik kan invullen wat mijn wensen zijn zodat mijn kinderen daar geen zorgen over hebben.

  Premie:

  Service:

 • H Hetty

  Prima verzekeraar goede service.

  Premie:

  Service:

 • C C.eshuis

  Yarden is een hele fijne uitvaart verzekeraar, waar ik heel lang verzekerd bij ben, niet duur en erg betrouwbaar.

  Premie:

  Service:

 • M M. Van Aalderen

  Tot nu toe prima, maar gelukkig nog niet nodig gehad

  Premie:

  Service:

 • A anneke

  Heel erg goed ook de verzorging voor iemand die overleden is en voor de na bestaanden.

  Premie:

  Service:

 • H Harrie de Rooij

  Correcte organisatie

  Premie:

  Service:

 • A anne derks

  Te duur

  Premie:

  Service:

 • C Cok

  Heb er goede hulp van gehad .met overlijden partners .

  Premie:

  Service:

 • M Miranda

  Goede verzekeraar vriendelijk

  Premie:

  Service:

 • P P.Reenalda

  Heeft een goede naam en wordt gewaardeerd.

  Premie:

  Service:

 • C Carel

  Goed en helder verhaal

  Premie:

  Service:

 • R Rieks vsn Dalen

  Prima verzekeraar voor de laatste wensen van jouw dierbaren

  Premie:

  Service:

 • A arnold van spengen

  Een prima verzekeraar, overzichtelijke polis en een zeer goed contact via de mail

  Premie:

  Service:

 • W Wendy

  Goed

  Premie:

  Service:

 • M Monique Sinnema

  Ik vind het een goede verzekeringsmaatschappij ze zijn niet duur in de premie en je bent goed verzekerd. En ik heb wel eens een crematie/begrafenis meegemaakt wat verzorgd werd door Yarden. Dit was heel goed verzorgd mijn complimenten aan Yarden. De medewerkers van Yarden zijn ook heel erg aardig, leeft met je mee, heeft luisterend oor en stelt je ook op gemak en denkt met je mee met liedjes ,teksten kaarten enz. En zien er zelf ook altijd netjes en verzorgd eruit. Nogmaals mijn complimenten en een dikke 10.

  Premie:

  Service:

 • E ewald

  Ze gaan best goed met de klanten om en dat is belangrijk

  Premie:

  Service:

 • W Willemsen

  Duidelijk in correspondentie

  Premie:

  Service:

 • K kooistra

  Goed

  Premie:

  Service:

 • W W.Dickhoff

  Fijne verzorging en goede nazorg

  Premie:

  Service:

 • J Jeannet

  Prima uitvaartverzekeraar.

  Premie:

  Service:

 • H Hans

  Prima dekking, vriendelijke en duidelijke uitleg over wensen pakket(ten).
  Zeer aan te bevelen!

  Premie:

  Service:

 • E ej

  Prima verzekeraar

  Premie:

  Service:

 • M M

  Top verzekeraar! Goede verzekering voor een lage premie

  Premie:

  Service:

 • V Van der Veen

  Goede verzekeraar op zich.
  Alleen jammer dat ik vanaf mijn 18e premie heb betaald voor een verzekering in Natura en dat het sinds een paar jaar ineens niet meer wordt bevonden en daardoor voor veel minder verzekerd ben inplaats van wat de bedoeling was nl dat de uitvaart volledig verzorgd wordt.
  Dat houdt dus in dat ik moet bijbetalen.

  Premie:

  Service:

 • M Marleen

  Het is een fijne verzekeraar

  Premie:

  Service:

 • H H.Bos

  Goed

  Premie:

  Service:

 • W Wieger Kooistra

  Uitstekende ervaring
  Weten hun plaats.

  Premie:

  Service:

 • L L.R. v.d. Valk

  Betrouwbaar

  Premie:

  Service:

 • C C.Slingerland

  Is attent. Komt zijn afspraken na

 • T Tineke

  Alles was heel mooi geregeld er werken mensen met een hart voor de zaak

  Premie:

  Service:

 • D de graaf

  Nooit problemen gehad met Yarden

  Premie:

  Service:

 • G G. Weening

  Ik vind de verzekeraar goed. Om de 2 maanden krijg je een ledenblad met verhalen en adviezen over afscheid nemen met een persoonlijk tintje, alles kan en mag. Afscheid nemen wordt bespreekbaar gemaakt. Het is geen leuk onderwerp maar wel noodzakelijk en Yarden doet dat op een zeer persoonlijke maar zakelijke manier.

  Premie:

  Service:

 • A ad hellemons

  Goed

 • A ad hellemons

  Goede uitvaartverzekering

 • E elly de groot

  Nog geen ervaring mee gehad

  Premie:

  Service:

 • C c.m.boon

  Heel goed

  Premie:

  Service:

 • R Rachel Orizand

  Ik vind het fijn dat je zelf je wensen en bedrag kan bepalen, zonder echt een hoge premie

  Premie:

  Service:

 • A arie

  ik heb een aantal verzekeraars gehad en ook weer af gestoten. de reden houd ik in het midden, ik wil het netjes houden…. yarden is wat dat betreft een openbaring.

  Premie:

  Service:

 • B brenda

  Goede verzekeraar. Fijn dat je zelf kunt bepalen tot hoever je verzekerd bent.

  Premie:

  Service:

 • S Sandra

  Ze zijn goed , als je belt word je netjes te woord te staan en helpen je met eventueel een oplossing voor wat je vraagt of wilt

  Premie:

  Service:

 • N NC Morales

  Yarden is voor mij de verzekeraar die me heeft doen besluiten toch een uitvaart verzekering af te sluiten. Doordat de site erg overzichtelijk is, maar ook nog steeds de mogelijkheid bestaat om telefonisch zaken door te nemen en via de post papieren te ontvangen, zijn ze toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Ook maakt de informatie en aankleding, ruime mogelijkheden qua wensen en de hoogte van de premie het aantrekkelijk om toch eens (uitgebreid) stil te staan bij je laatste afscheid. Gebruiksvriendelijk, klantvriendelijk en dat alles in een stijl die voor iedereen toepasbaar is.

  Premie:

  Service:

 • P P.V. The

  Een duidelijke verzekeraar, je weet wat je later krijgt / kunt doen met het verzekerde geld.
  Je krijgt voldoende informative via folders e.d. met verhalen van anderen en hoe zij het hebben geregeld.
  Daarmee kan je voldoende inzicht krijgen in de mogelijkheden en ideeën over wat je zelf later wilt.

  Premie:

  Service:

 • M M. Martinus

  Degelijk, licht ouderwets, sluw wat betreft betalingen

  Premie:

  Service:

 • I Inge

  Goede betaalbare verzekering.

  Premie:

  Service:

 • T Thirza Rompas

  Is wel goed en staat goed aangeschreven. Als iets niet duidelijk is kan ik altijd erover bellen of op de site van Yarden kijken.

  Premie:

  Service:

 • L Leon

  Betrouwbaar, betaalbaar en eerlijk. Zou geen andere uitvaartverzekering meer wensen.

  Premie:

  Service:

 • W Wilfred Volkers

  Duidelijk en begrijpelijk. Gunstige premie .

  Premie:

  Service:

 • J j.kroon

  Een prima verzekerarr met jarenlange ervaring en een goede naam om hoog te houden, waardoor de service op een hoog peil staat.

  Premie:

  Service:

 • M M van Dijkhuizen

  Een zeer goede uitvaart verzekering al jaren bij verzekerd.

  Premie:

  Service:

 • F frans

  Een van de beste in Nederland ze helpen je overal mee

  Premie:

  Service:

 • M M.A.Hoefnagel

  Wat communicatie en service dik tevreden!!Prijs ook gunstig

  Premie:

  Service:

 • C c.bel

  Klantvriendelijk, deze verzekeraar spreekt mij enorm aan

  Premie:

  Service:

 • A Andreea Candea-Muntean

  Bij Yarden heb ik geregeld dat ik het binnen 10 jaar afbetaal. Het bedrag per maand is daardoor wat hoger dan het hoeft te zijn, maar daarna ben ik ook klaar met premie betalen. Toen mijn vader te jong overleed, wist ik dat ik dit moest doen ongeacht mijn leeftijd. Bij Yarden krijg je sowieso 10% extra en weet ik dat als het moment daar is, ik niemand opzadel met extra kosten.

  Premie:

  Service:

 • C Cheryl

  Top verzekering!

  Premie:

  Service:

 • M MVM TjonAffo

  Ik vind Yardem duur en niet zo’n goede uitvaartverzekering. De service is ook niet zo goed. Je moet lang wachten voor je geholpen wordt.

  Premie:

  Service:

 • E E. Verdaas

  Goed en duidelijk.

  Premie:

  Service:

 • A A Melenhorst

  Mijn verzekeraar Northwest is overgegaan in Yarden. Alles super netjes geregeld. Ben echt tevreden!

  Premie:

  Service:

 • G G Damsma

  Erg tevreden en zeer correct in handelen en werk wijze.

  Premie:

  Service:

 • E Erik schepens

  Verzekeraars praten veel maar leveren weinig

  Premie:

  Service:

 • D D Venema

  Heel vriendelijk en goede begeleiding

  Premie:

  Service:

 • H H. Carrière

  Zakelijk & functioneel

  Premie:

  Service:

 • L L.Bakker

  heldere polisvoorwaarden, zeer vriendelijke klantenservice, empathische medewerkers!

  Premie:

  Service:

 • S simon

  Heeft een goede pakket tegen redelijke prijs. Het betreft een overlijdensverzekering voor mijzelf samen met mijn partner.

  Premie:

  Service:

 • M Marco de Jonge

  Compleet

  Premie:

  Service:

 • L Linsey

  Super service en goed advies

  Premie:

  Service:

 • I Irma

  Perfect!

  Premie:

  Service:

 • L Leo Uileman

  Yarden is een verzekeraar zonder problemen. De premie is laag en wordt elk jaar geïndexeerd, tenzij je een jaar wilt overslaan. Sla je meer dan twee achtereenvolgende jaren de indexering ov er, dan moet er een nieuwe medische keuring plaatsvinden om de indexering te hervatten. Maar dat heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.
  De omvang van de indexering is alleszins redelijk, slechts een zeer gering aantal procenten. Maar als ook dat eens een keer teveel is, sla je gewoon een jaar over.
  Jaarlijks krijg je ruim tevoren een brief waarin de indexering en de omvang daarvan wordt aangekondigd, zodat je ruimschoots de tijd hebt om te beslissen of je er gebruik van wilt maken of niet. Makkelijk is, dat als je er gebruik van wilt maken, je niets hoeft te doen. En ja, de prijzen stijgen natuurlijk elk jaar weer.
  Hoe het gaat bij een overlijden, heb ik nog niet meegemaakt en zal ik ook niet meemaken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat alles goed zal gaan. Ik zal mijn nabestaanden instrueren, dat ze erg kritisch moeten zijn; het gaat wel om veel geld.

  Premie:

  Service:

 • Y Y. Broeders

  Goede uitleg en heel overzichtelijk

  Premie:

  Service:

 • M M.C. Dehing

  Ik vind ze heel vriendelijk en ze houden zich aan de gemaakte afspraken. Ze houden ook rekenschap met wie ze praten en over wie.

  Premie:

  Service:

 • V V.Hes

  Inmiddels al premie vrij, regelen alles naar wens voor een crematie/begrafenis en staan nabestaande goed bij in deze moeilijke periode, helpen waar ze helpen kunnen.

  Premie:

  Service:

 • E Edward

  Prima uitvaartverzorger

  Premie:

  Service:

 • G G.J.Kooi

  Erg goede service voor een redelijke prijs.

  Premie:

  Service:

 • J Jcvisser

  Uitstekende verzekering

  Premie:

  Service:

 • A A.van laar

  Zeer goed en een goede begeleiding na overlijden.

  Premie:

  Service:

 • E Eelkje Wijga

  verzekering heeft de ALV ArbeidersLijkverbranding overgenomen. Bij deze verzekering was je in natura verzekerd ongeacht de kostenstijging. Nu moest je opeens extra premie geen betalen. Door veel protesten heb ik middels een brief dezelfde voorwaarden als de ALV. gekregen.
  Service is goed. Er kan iemand thuis komen om je wensen voor de uitvaart te bespreken. Ook de nazorg van de nabestaanden is goed

  Premie:

  Service:

 • H henk

  Prima verzekeraar, goede communicatie

  Premie:

  Service:

 • B Bep

  Goed

  Premie:

  Service:

 • E Edwin

  Top, zit al jaren bij deze partij.

  Premie:

  Service:

 • Z Zwaantina Broekema

  Als je er vanaf wil lukt het niet,mijn dochter wilde de verzekering opzeggen omdat ze samen met haar partner 1 verzekering wilde en dat lukte dus niet. Pas toen ze met een rechtzaak begonnen te dreigen gaven ze op. Dat is toch geen houding van een verzekering?

  Premie:

  Service:

 • M marion

  Heb voor deze maatschappij gewerkt, het team waar ik in werkte Hengelo Ov was een top team, goed op elkaar ingespeeld zowel de uitvaartleiders als het team zorg en vervoer waar ik deel van uitmaakte.Wij namen de tijd voor de overledenen en nabestaande en zorgden er zo voor dat de familie op een fijne manier kon terug kijken op toch al een verdrietige periode.

  Premie:

  Service:

 • J jhf verhoogh

  Een goede verzekeraar. Nette premie, goede service.

  Premie:

  Service:

 • G G. van Tilburg

  Echt een super uitvaartverzekaar, staan de de mensen van de overleden persoon zo goed bij.
  Dat het is aan te raden voor vele mensen om daar ook de verzekering af te sluiten, echt ik raad het iedereen aan. Van het begin tot het einde staan ze je bij, op alle gebieden.

  Premie:

  Service:

 • E Elvira

  Mijn schoonvader is het afgelopen jaar overleden,echt plotseling zo,n verbijstering is dat.
  Maar ongelofelijk wat er allemaal geregeld moest worden,en wat er allemaal geregeld werd….
  De krematie was goed geregeld,er kwamen alleen erg veel mensen…

  Premie:

  Service:

 • F Frank Lewis

  Goed!

  Premie:

  Service:

 • E Edith Kooijers

  Uit ervaring kan ik zeggen dat ze erg goed meedenkend waren.
  De hele ervaring is erg fijn verlopen.
  Geen opmerkingen over hun handelen.
  Plezierig was ook dat je ze kon bereiken met WhatsApp.
  We kijken uit naar, als de tijd daarvoor is, een nieuwe ervaring als in vader overlijd.

  Premie:

  Service:

 • R Roy

  Me vader zei dat ik er eentje moest nemen dat heb ik daarom gedaan toen ik al 18 was (10 jaar geleden). Daarom betaal ik erg weinig bij Yarden

  Premie:

  Service:

 • M Monique

  Schrok van kosten voor een begrafenis en daarom nu een uitvaart verzekering af gesloten. yarden was de goedkoopste

  Premie:

  Service:

 • M Max van Lente

  Geen idee of ze goed zijn, als ik er gebruik van maak ben ik niet meer … De prijs is scherp daarom heb ik voor Yarden gekozen.

  Premie:

  Service:

 • A Amy van der Winden

  Mijn oma was verzekerd bij Yarden, we zijn goed geholpen in die vervelende situatie door deze verzekeraar.

  Premie:

  Service:

 • A Andre

  Vlotte afhandeling en uitbetaling in een periode waarin ik veel andere dingen aan m’n hoofd had.

  Premie:

  Service:

 • H Harrie

  Erg tevreden

  Premie:

  Service:

 • J Jochem

  Yarden is een prettige en flexibele uitvaartverzekeraar. Ik had weinig kennis over dit soort verzekeringen en het was daarom fijn om geholpen te worden door een medewerker met betrekking tot de verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Ik heb daardoor gekozen voor een kapitaalverzekering tegen een gunstige premie, dacht ik zo.

  Premie:

  Service:

 • D Daan

  Mijn moeder is afgelopen zomer overleden en we zijn door Yarden goed geholpen. Het heeft de pijn van het verlies niet verlicht helaas maar ze hebben er wel voor gezorgd dat we het gezeur over geld niet hebben gehad.

  Bedankt Yarden!

  Premie:

  Service:

Wat vindt u van Yarden?

Beoordeling premie
Beoordeling service