Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Veelgestelde vragen

Misschien staat uw vraag én het antwoord er wel bij.

Bekijk alle vragen

Stel een vraag

U ontvang binnen een werkdag een reactie.

Stuur ons een bericht

Onafhankelijk vergelijken

Uitvaartverzekering.nl is opgericht in 2004 met als doel een online kenniscentrum op te zetten voor alles omtrent een uitvaart.
De initiatiefnemers merkten namelijk dat hier behoefte naar was.

Zo waren er veel vragen rondom het regelen van een uitvaart, maar ook voor het nalatenschap en het schrijven van een uitvaart toespraak. In 2018 is de website volledig vernieuwd om nog beter de behoefte van de consument te behartigen.

Op Uitvaartverzekering.nl is het mogelijk om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Uitvaartverzekering.nl is geen onderdeel van een uitvaartverzekeraar en opereert volledig zelfstandig. Bij vragen over uw polis, kunt u direct contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.


Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering?

Vergelijk hier Dela, Yarden en Monuta voor uw eigen leeftijd.

Check uw premie

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of goed advies? Wij horen ze graag, voor ons zijn ze van grote waarde. Maak gebruik van het contactformulier of mail naar info@uitvaartverzekering.nl

  Aanhef*

  Naam*

  E-mailadres*

  Onderwerp*

  Vraag of opmerking*

  Bezoekadres

  • Uitvaartverzekering.nl
  • Escudostraat 10
  • 2991 XV Barendrecht

  Voor een bezoek aan onze locatie moet u eerst een afspraak maken

  Over Uitvaartverzekering.nl

  Belangrijke vragen die je zou kunnen stellen over onze website.

  Wie zijn wij?

  Deze website is onderdeel van Humbird B.V. Wij staan ingeschreven onder het KVK-nummer: 64810372. Samen met een team van uitvaartexperts wordt deze website voorzien van informatie en de premies actueel gehouden.

  Wat doen wij voor u?

  Ons voornaamste doel is om u te helpen bij het vinden van informatie over een uitvaartverzekering. Dit doen we door het plaatsen kennisdossiers en artikelen, alsmede het in kaart brengen van verzekeringsvoorwaarden van de uitvaartverzekeraars.

  Wij hopen dat u door middel van de geboden informatie zelf een goede keuze kunt maken voor een uitvaartverzekering.

  Onze informatie is met uiterste zorg samengesteld. Daarbij wordt de informatie regelmatig bijgewerkt, overeenkomstig aan de ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. Uitvaartverzekering.nl aanvaardt echter geen aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op de website. Uiteindelijk blijft u zelf verantwoordelijk voor de polis die u afsluit.

  Heeft u meer hulp of advies nodig? Dan kunt u contact opnemen met een adviseur. Uitvaartverzekering.nl geeft geen persoonlijk advies. Ook kunt u bij ons geen verzekering afsluiten.

  Wie vergelijken wij?

  Uitvaartverzekering.nl is de meest complete vergelijkingswebsite met alle 7 de actieve verzekeraars. Namelijk:

  1. Dela
  2. Monuta
  3. Ardanta
  4. Twenthe Uitvaartverzekering
  5. DLe Uitvaartverzekering
  6. De Laatste Eer Assen

  Hoe vergelijken wij?

  Wij vergelijken uitvaartverzekeringen op transparante wijze middels een vergelijkingstabel. Hierin staan de verzekeraars van boven naar onderen gesorteerd op basis van premie per maand (van laagste naar hoogste premie). De volgende ijkgegevens worden gebruikt bij de standaard vergelijking:

  • Leeftijd: 28 jaar (1995)
  • Verzekerd bedrag: meest gekozen bedrag en anders € 9.000,-
  • Geslacht: Man
  • Geen kinderen meeverzekerd
  • Looptijd: 80 jaar (indien mogelijk)

  Om u een gevarieerd overzicht te bieden, hebben we ervoor gekozen om verschillende type verzekeringen te tonen (combinatie en kapitaal). Daarnaast hebben we de belangrijkste voorwaarden van de verzekeringen in kaart gebracht:

  • Betaaltermijn
  • Verzekerd bedrag
  • Premie per leeftijd
  • Kinderen gratis meeverzekerd
  • Distributiekosten

  Tot slot hebben we per verzekeringsmaatschappij klantbeoordelingen verzameld om u een beter beeld te geven van de service en klanttevredenheid.

  Belangrijk:

  Houd er rekening mee dat het verzekerde bedrag in de vergelijkingstabel deels ook de waarde kan representeren van een producten- en dienstenpakket in natura. Wilt u meer informatie over een bepaalde uitvaartverzekering of deze afsluiten? Dan kunt u verder klikken op de knop ‘bekijken’ of ‘meer informatie’. U wordt dan doorverwezen naar de website van de betreffende uitvaartverzekeraar. Op deze website kunt u aanvullende wensen aangeven en voor uw persoonlijke situatie uitrekenen wat de daadwerkelijke kosten van de polis zijn. Hier kunt ook de gewenste polis afsluiten.

  Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Onze experts staan klaar om uw vragen over de uitvaartverzekering te beantwoorden.

  Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 en 17:30