Zoeken?
Doorzoek de website:

Uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze experts.

Monuta

Monuta is een Nederlandse uitvaartverzekeraar- en onderneming. Het bedrijf werd in 1923 al opgericht en is inmiddels één van de marktleiders geworden in Nederland op het gebied van uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging. Het bedrijf heeft ongeveer 1,4 miljoen verzekerden in Nederland en heeft zich recentelijk ook gevestigd op de Duitse verzekeringsmarkt.

Monuta biedt allereerst een combinatieverzekering waarbij er standaard een extra geldbedrag van minimaal 2.500 euro is meeverzekerd. Desgewenst kan er flexibel gekozen worden voor een hoger bedrag om erbij te verzekeren. Tot slot biedt Monuta ook een kapitaalverzekering die een bepaald bedrag uitkeert aan de nabestaanden. Daarbij hebben de nabestaanden zelf de keuze om te bepalen wat er met het uitgekeerde geld gebeurt.

Bekijk de verzekeraar

Wat vindt u van Monuta

Uw e-mail blijft altijd privé.

Beoordeling premie
Beoordeling service

7 beoordelingen van Monuta

 • Sandra Beerens

  Fijne en betrouwbare partij. Ze hebben mij tot op heden altijd erg goed geholpen en mijn vragen netjes beantwoord.

  Goede verzekering tegen een scherpe prijs! Zeker een aanrader.

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Frederik

  Ik ben erg te spreken over Monuta. Onlangs is mijn oma overleden en we hebben de uitvaart via Monuta laten doen. Mijn oma was gelukkig goed verzekerd, waardoor we de uitvaart zo konden inrichting zoals Oma het had gewild. Dit zette mij aan het denken en ik kwam tot het besef dat ik niet binnen 6 dagen zo’n 10.000 euro beschikbaar heb. Via een relatief klein bedrag zorg ik ervoor dat mijn nabestaanden niet met de kosten opdraaien.

  Goede service, scherpe premie en overzichtelijk. Mijn complimenten!

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Desiree

  Tevreden. Snel geregeld…

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Marrie

  Erg goede verzekering hoor! Tijdig afgesloten dus betaal niet veel.

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • T. van Weert

  Krijg wel het gevoel dat Monuta weet wat ze doen. Eind vorig jaar heb ik er een polis afgesloten die ieder jaar wordt geindexeerd. Fijn om te weten dat de verzekering over 30 jaar ook nog de kosten van een uitvaart kan dekken. Ik zou de polis van Monuta wel aanraden hoor.

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Marike v E

  Voor mezelf en mijn familie heb ik sinds kort een uitvaartverzekering afgesloten bij Monuta. Dit geeft mij een gerust gevoel de premie is niet echt heel lag maar bij navragen gaven ze dat aan dat dit komt doordat ik al aan de wat oudere kant ben. Heb geen idee of de verzekering goed is, heb er nog geen gebruik van hoeven maken en mijn uitkering ga ik zelf niet mee maken….

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Tom van Dijk

  Als ik kom te overlijden wil ik alles goed geregeld hebben, bij Monuta heb ik het vertrouwen dat zij het voor mijn naaste regelen.

  Beoordeling premie
  Beoordeling service