Dela

Uitvaartverzekeraar Dela werd in 1937 opgericht als begrafenisverzekeraar en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste uitvaartverzekeraars in België en Nederland. De coöperatie beschikt over 60 crematoria en uitvaartcentra verdeeld over Nederland.

Kenmerkend bij DELA is dat de verzekeringnemer een grote keuzevrijheid heeft uit verschillende uitvaartpolissen. Zo kan er gekozen worden voor een naturapolis waarbij de uitvaartdiensten worden geregeld en betaald door DELA. Verder kan er ook gekozen voor een combinatievariant waarbij de basisdiensten in natura zijn gedekt en er daarnaast ook nog een geldbedrag wordt uitgekeerd na overlijden. Tot slot kan men kiezen uit een kapitaalverzekering die alleen een vooraf afgesproken geldbedrag uitkeert.

Bekijk de verzekeraar

Wat vindt u van Dela

Uw e-mail blijft altijd privé.

Beoordeling premie
Beoordeling service

3 beoordelingen van Dela

 • Boris

  Gewoon een goede verzekering tegen niet te veel premie. Geen fratsen

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Klaartje

  Prima polis voor een redelijke premie. Ben al wat ouder…

  Beoordeling premie
  Beoordeling service
 • Dennis

  Lage premie voor de naturapolis die ik afsloot. Lager dan bij andere verzekeraars voor zover ik kon zien. Hoop er voorlopig natuurlijk nog geen gebruik van te maken. Klantenservice beantwoorde vragen voldoende, maar wel beetje rommelig naar mijn idee.

  Beoordeling premie
  Beoordeling service